Περιοδικό : Σχωριάδες Πωγωνίου

Περιοδικό : Σχωριάδες Πωγωνίου (νέο τεύχος)

Πέρασαν σχεδόν έξι μήνες από την έκδοση του τελευταίου περιοδικού. Αυτή η περίοδος όμως ήταν και η πιο δημιουργική, με πάρα πολλά ευχάριστα γεγονότα, έργα, προσφορές κτλ. Σε αυτό το τεύχος τα παρουσιάζουμε ένα προς ένα. Και τα μικρά και τα μεγάλα έργα, και τις μικρές και τις μεγάλες στιγμές. Γιατί όλα έχουν τη δική τους αξία και σημασία. Το νέο τεύχος ΕΔΩ

Όλα όσα κάνουμε για το καλό του χωριού θέλουμε να διαβαστούν, να εκτιμηθούν και να μείνουν στο αρχείο για τις επόμενες γενιές. Η δουλειά που γίνεται είναι αποτέλεσμα όλων μας και προπαντός της Συντονιστικής Επιτροπής του χωριού που απο- τελείται από τη Δημογεροντία, την Αδελφότητα, τη Νεολαία και την Εκκλησιαστική Επιτροπή. Είμαστε περήφανοι και αισθανόμαστε μοναδικοί που κατορθώνουμε, στις δύσκολες εποχές που ζούμε, να βάζουμε κι εμείς το δικό μας λιθαράκι στην ανάπτυξη του χωριού μας και είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση και παρατήρηση ανοιχτά και επώνυμα.

Φέτος, για πρώτη φορά, θα βγάλουμε Ετήσιο Ημερολόγιο Σχωριάδες 2017. Το ημερολόγιο αυτό το δωρίζω στη Νεολαία Σχωριάδων και αυτή με τη σειρά της – και όλοι μαζί- να το πουλήσουμε στην τιμή των 5 ευρώ, για να συλλέξει τα χρήματα η Νεολαία και να τα διαθέσει για τα έργα στο Πάρκο Νεολαίας Αγίας Σωτήρας. Επίσης, να υπενθυμίσουμε τις κοινοτικές υποχρεώσεις που έχει ο καθένας από εμάς προς την Κοινότητα, και παρακαλώ να ανταποκριθείτε στα πάγια τέλη, καθώς βλέπετε πως τα χρήματά σας γίνονται κοινωφελή έργα.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι συνεχίζονται ο έρανος της εκκλησίας και οι προσφορές για τα παράθυρα στο παραδοσιακό σχολείο.

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά και με υγεία.

Θ.Ν. Π  (Θωμάς Νάκας)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*