«Βόλεψαν» στο Δημαρχείο Χειμάρρας πρώην έπαρχο του Ντούλε στο Βούρκο

Ένα ακόμη βόλεμα κομματικού στελέχους είχαμε το τελευταίο διάστημα με την τοποθέτηση στο Δημαρχείο Χειμάρρας στενού συνεργάτη του προέδρου του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε, ο οποίος είχε διατελέσει έπαρχος με το κόμμα του σε μεγάλη επαρχία του Βούρκου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πολιτικός παράγοντας που μετά την συγχώνευση των επαρχιών του Βούρκου και την μετονομασία τους σε Δήμο Φοινίκης δεν κατάφερε να αναρριχηθεί σε κάποια θέση στον νεοσύστατο δήμο και έπειτα από αρκετούς μήνες διαπραγματεύσεων με το ΣΚΑ του Εντι Ράμα και με την σύμφωνη γνώμη του προέδρου του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε κατάφερε να βολευτεί σε μια θέση υπαλλήλου στο Δημαρχείο Χειμάρρας.

Η κίνηση αυτή προκαλεί αλγεινή εντύπωση, καθώς φέρνει για πολλοστή φορά στο προσκήνιο την παρασκηνιακή συνεργασία που φέρεται να υπάρχει μεταξύ ΚΕΑΔ και Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας παρά τις αντιπαραθέσεις στην αλβανική βουλή αλλά και την αποχώρηση του πρώτου από την κυβερνητική συμμαχία μετά από τρία χρόνια κοινής συμπόρευσης με το τσάμικο κόμμα PDIU.

Τέλος, κατά τις ίδιες πληροφορίες και άλλοι έπαρχοι του ΚΕΑΔ «φλερτάρουν» με το κόμμα του ανθέλληνα Εντι Ράμα με αντάλλαγμα μια «καρέκλα».

Οι κινήσεις αυτές, αν επιβεβαιωθούν, έρχονται να ενισχύσουν όλα αυτά που ακούγονται τα τελευταία χρόνια πως η διαπραγμάτευση του προέδρου του ΚΕΑΔ Βαγγέλη Ντούλε με τον εκάστοτε Αλβανό πρωθυπουργό αναλώνεται μόνο στο πόσα υπουργικά χαρτοφυλάκια θα πάρει και πόσες διευθυντικές θέσεις.

Άλλωστε, η μακρόχρονη παρουσία του στην Αλβανική Βουλή και η συμμετοχή του σε όλες σχεδόν τις αλβανικές κυβερνήσεις Δεξιάς και Αριστερής ιδεολογίας έχει αποδειχτεί πως είναι μόνο για το θεαθήναι!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*