Πρωτοφανές: Εκλογές εν κρυπτώ στην Ομόνοια – Ποιοι ήταν υποψήφιοι

Εν κρυπτώ διεξήχθη σήμερα, Σάββατο 9 Ιουνίου, η 10η Γενική Συνδιάσκεψη της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ στους Αγίους Σαράντα για την ανάδειξη νέου Γενικού Συμβουλίου και Προέδρου της Οργάνωσης. Η κλίκα που κρατάει όμηρη την Ομόνοια για πολλά χρόνια δεν το ρίσκαρε καθόλου αυτή τη φορά χωρίς να την νοιάζουν ούτε τα προσχήματα.

Χωρίς να βγάλουν μια επίσημη ανακοίνωση για να ενημερώσουν την βάση, χωρίς να καλέσουν ηγετικές μορφές της Ομόνοιας, αλλά με την παρουσία 150 περίπου ατόμων επισφράγισαν εν μέσω μιας εκλογικής διαδικασίας που περισσότερο θύμιζε φαρσοκωμωδία την εκλογή του εκλεκτού του κ. Ντουλε, Βασίλη Κάγιου.

Υποψήφιοι για την προεδρία στην εκλογική φαρσοκωμωδία ήταν οι κ.κ.:

-Άλκης Πούλης, μέλος Γ.Σ. Ομόνοιας, διετέλεσε υφυπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας
εκπροσωπώντας το ΚΕΑΔ στην κυβέρνηση Ράμα.
-Βασίλης Κάγιος, μέλος ΓΣ, πρόεδρος Παραρτήματος Ομόνοιας Αγίων Σαράντα. Μετέτρεψε το Παράρτημα των Αγίων Σαράντα από ένα παράρτημα με απήχηση στην τοπική Κοινότητα και με πλούσια πολιτική, κοινωνική και πολιτιστική δράση σε ένα παράρτημα σφραγίδα που ενεργοποιείται κάθε φορά που ο Ντούλε είναι σε δυσμενή θέση.
–Δημοσθένης Ζιούλης, ουρανοκατέβατη υποψηφιότητα εξ Ελλάδος. Διατείνεται ως χαρισματικός ηγέτης που θα λύσει το βορειοηπειρωτικό. Αυτοπροβάλλεται ως συνομιλητής του Εθνικού Κέντρου και του Ντούλε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*