ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Η Δίωξη Οικονομικού Εκλήματος Τιράνων ερευνά την εξαγορά ψήφων από στελέχη του ΣΚ στο Δήμο Φοινίκης

Στα χερια της αρμόδιας αρχής Δίωξης Οικονομικού Εκλήματος των Τιράνων έφτασε σήμερα χειρόγραφο σημειωματάριο του πρωην αντιπεριφερειάρχη Δελβίνου Βασίλη Αρμπάτση, στο οποίο βρίσκεται ολόκληρη η κατάσταση των ψηφοφόρων από τα χωριά Φοινίκης, Καραχατζιού, Βρωμερού και Βρυωνιού, που χρημοτοδοτήθηκαν με αδήλωτα λεφτά για να μεταβούν στα χωριά τους με την προϋπόθεση να ψηφίσουν τον αριθμό 2, το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Αλβανίας. Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στην περίοδο των Εκλογών αναμένεται από ώρα σε ώρα να ασκήσει έρευνα και να προσκομίσει και άλλα στοιχεία από τα περίπου 140 άτομα που παρανόμως χρηματοδοτήθηκαν και αμέσως μετά να παραπέμψει την υπόθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Από τις πρώτες έρευνες φαίνεται να γίνεται λόγος για άτομα καταχωρημένα στις χειρόγραφες καταστάσεις του πρωην αντιπεριφερειάρχη τα οποία επιβιβάστηκαν σε 35 ΙΧ και ο κάθε οδηγός πληρώθηκε με 150 και 200 ευρώ με δρομολόγιο από Πάτρα και Αθήνα ή και Λευκάδα προς τα χωριά τους.

Στο σημειωματάριο υπάρχουν επίσης και άλλα αποδεικτικά στοιχεία που εμπλέκουν τον εν λόγω στην παράνομη χρηματοδότηση των εκλογών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*