Άλκης Αγγελής: Όσα έγιναν στο συνέδριο της Ομόνοιας θα τα ζήλευε και ο Χότζα

Πριν καλά καλά περάσουν 24ωρες από το συνέδριο και τις εκλογές φιάσκο της Ομόνοιας στους Αγίους Σαράντα αρχίσαμε να δεχόμαστε δεκάδες σχόλια αγανάκτησης από συμπατριώτες μας για τα όσα κωμικοτραγικά διαδραματίστηκαν χθες στο κινοθέατρο της πόλης.

Δημοσιεύουμε παρακάτω ένα από τα σχόλια που λάβαμε, αυτό του κ. Άλκη Αγγελή. 
Για όσους ασχολούνται με τα κοινά, λίγοι έχουν απομείνει πλέον, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. 
Το σχόλιο του κ. Αγγελή έχει ως εξής:
Η ομιλία του Λεωνίδα Παππά στη συνδιάσκεψη της Ομόνοιας ήταν γεμάτη αλήθειες που ενοχλούσαν τους αγωνιστές της καρεκλας. Ο Λεωνίδας είπε πράγματα που κάποιοι δεν τολμούσαν τόσα χρόνια να πουν, ενώ κάποιοι άλλοι δεν ήθελαν να ακουστούν…
Αποτελεί ντροπή για την ιστορία της Ομόνοιας, πρώτη φορά στην 27ετη πορεία της, Γενικό Συμβούλιο χωρίς απαρτία, να αποφασίζει να μην δοθεί ο λόγος στον Πρόεδρο για να κάνει τον απολογισμό της θητείας του… (και απαρτία να είχε που δεν είχε, δεν μπορεί καταστατικά να στερεί το λόγο από τον απερχόμενο πρόεδρο).
Αυτά δε τα έκανε ούτε ο αλήστου μνήμης Ενβέρ Χότζα, που οι περισσότεροι από εκεί μέσα τον υπηρετήσατε με αφοσίωση (και απ’ ότι φαίνεται άφησε και διαδόχους).
Φίλε Λεωνίδα, τους πολιτικούς τους κρίνει η ιστορία και τους δικαιώνει, αργά μεν, αλλά το κάνει. Και τη δικιά σου θητεία θα τη γράψει με μεγάλα γράμματα.
Όχι γιατί τα έκανες όλα καλά, αλλά γιατί αυτό που έκανες το έκανες μόνος, χωρίς καμία βοήθεια από τους διορισμένους επικριτές σου.
Μοναδικό σου μέλημα το εθνικό συμφέρον για το καλό του τόπου, γιατί έτσι έμαθες να κάνεις από παιδί, έτσι έμαθες να αγωνίζεσαι και να σκέφτεσαι, γιατί αυτή είναι η κληρονομιά που κληρονόμησες από τον μεγάλο πατέρα μας Μητροπολίτη Σεβαστιανό!
Υ.Γ.: Θα ήθελα πολύ, οι εκλέκτορες και οι λοιποί που συμμετείχαν στη συνδιάσκεψη, σε ένα σύντομο βιογραφικό, να μας ενημερώσουν για τους αγώνες τους, τη συμμετοχή τους στα κοινά, τις δράσεις τους και την συνεισφορά στον τόπο, μιας και διορίστηκαν σαν οι πιο ικανοί των ικανότερων…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*